Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Estic d'acord

Activitats del 2x2

Activitats per realitzar o realitzades pel Centre Excursionista 2x2 de Santpedor.

Calendari d'activitats

Abril 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
       

Vols rebre les activitats del 2x2 al teu correu electrònic?

Vols rebre al teu correu electrònic les activitats que planifiquem i noticies del Centre Excursionista 2x2 de Santpedor? Omple aquest formulari i fes clic sobre el botó subscriure'm per enviar-nos les dades!

Nom i cognoms
Correu electrònic

Vols ajudar-nos a confeccionar el programa d'activitats?

Les activitats que t'agraden, les vols compartir amb altres socis/es? Vols guiar-nos en alguna ruta que et coneixes? Fes-nos arribar la teva proposta a info@2x2.cat! Segur que serà benvinguda!

Detalls de l'activitat

TROBADA DE PENYES CICLISTES 2018

Es mostren a continuació tots els detalls de l'activitat.

Imatge de l'activitat

Alegria, bon ambient, anècdotes, records...
Detall de l'activitat
Activitat TROBADA DE PENYES CICLISTES 2018
Modalitat Cicloturisme
Data Diumenge, 20 de maig del 2018
Hora 08:00
Dificultat Mitjana +
Desnivell - m
Distància - Km
Durada 2-3 hores
Terreny -
Passos aeris No
Grimpades No
Punt de sortida Plaça del Sindicat
Material necessari Bicicleta en condicions, roba adient per les temperatures. Imprescindible el casc.
Descripció Després de cinc anys en que no s'ha dut a terme cap trobada de penyes ciclistes manresanes ni del Bages, enguany la Penya Ciclista Bonavista , ha decidit organitzar-la.Sempre volem fer-ho el millor possible, perquè ens quedin ganes de repetir el proper any, i els companys organitzadors de torn, es tornin a esforçar per continuar aquesta tradició ciclista, gaudint d'alló que més ens agrada , la bici, l'amistat, la companyonia, la rivalitat sana , etc.Aquest any l'entitat ha escollit al RESTAURANT CAN FERRER de TORRUELLA DE BAIX ( Sant Fruitós de Bages). Lloc ideal pels més veterans per la proximitat de tots els pobles. Diuen que ens serviran el següent esmorzar ,Botifarra amb mongetes , pa amb tomàquet, aigua gasosa, vi, café , tallat o cigaló. Mirarem que ens faiguin algunes truites a la francesa. El preu és de 9 euros per persona. L'hora d'esmorzar serà a les 10 hores ( A l'interior podrem guardar les bicis ). Proposem tres rutes totalment voluntàries :Curta : Manresa , Santpedor, Sallent (poble) pel canal, Cabrianes, Artés, Calders i Can Ferrer. Mitjana : Manresa, Pont de Vilumara, Rocafort, Mura , La V ecològica, Monistrol de Calders , Calders i Can Ferrer. LLarga : Manresa, Santpedor, Callús, Súria, Vilaredes, Balsareny, El Cornet, Avinyó., Artés, Can Ferrer.Proposem una sortida per la gent de Manresa i tothom que ho vulgui a les 08 hores de la Plaça de Sant Domènec.BTT : També us hi esperem. Ruta lliure.La tornada de lliure elecció de cadascú.Per fer una previsió de participants, inscripcions una setmana abans.Us esperem a tots i totes per poder gaudir d'un matí ple d'alegria, bon ambient, anècdotes, records, etc.Salut, pedals i amistat.
Coordinador/a Antoni Puiggros Colldeforn
Preus de l'activitat
Preu socis/es del 2x2 0,00€
Preu no socis 0,00€
Aquesta activitat està limitada a 25 persones. Superat aquest número d'inscripcions, ja no serà possible inscriure's a l'activitat. Les úniques inscripcions que es tindrán en compte són les realitzades en aquest lloc web.
Les inscripcions per a aquesta activitat es tancaran el diumenge 13 de maig de 2018. Passat aquest dia, ja no serà possible inscriure's a l'activitat.
Top