Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Estic d'acord

Activitats del 2x2

Activitats per realitzar o realitzades pel Centre Excursionista 2x2 de Santpedor.

Calendari d'activitats

Març 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
       

Vols rebre les activitats del 2x2 al teu correu electrònic?

Vols rebre al teu correu electrònic les activitats que planifiquem i noticies del Centre Excursionista 2x2 de Santpedor? Omple aquest formulari i fes clic sobre el botó subscriure'm per enviar-nos les dades!

Nom i cognoms
Correu electrònic

Vols ajudar-nos a confeccionar el programa d'activitats?

Les activitats que t'agraden, les vols compartir amb altres socis/es? Vols guiar-nos en alguna ruta que et coneixes? Fes-nos arribar la teva proposta a info@2x2.cat! Segur que serà benvinguda!

Detalls de l'activitat

CÓRRER AL LÍMIT (MUNICIPAL) 5

Es mostren a continuació tots els detalls de l'activitat.

Imatge de l'activitat

vista des de l'ermita
Detall de l'activitat
Activitat CÓRRER AL LÍMIT (MUNICIPAL) 5
Modalitat Correr muntanya
Data Del 09/03/2021 al 31/03/2021
Hora 00:00
Dificultat Mitjana +
Desnivell +871 -871 m
Distància 24,68 Km
Durada 3-4
Terreny Corriols i algun tram de pista
Passos aeris No
Grimpades No
Punt de sortida Rotonda de l'Hotel Cal Ramon
Material necessari El que et poses per a córrer, segons el dia que fa.Va bé portar beure i algun ganyip.Caldrà un estri per a poder seguir la ruta, que no està marcada.
Descripció El recorregut que us proposem és una visita a les ruïnes de l’ermita de la Mare de Déu de Lourdes i la seva carena de corriolades, xaragalls i pistes dretes però amb unes vistes privilegiades de la comarca i a les que s’hi pot accedir per varis vessants, tant la dels veïns de Callús, Súria i Castellnou … totes tenen el seu encant.Enfilem cap al mirador de Montserrat, dipòsit i anem a buscar el corriol “Petri Tools” que ens portarà a buscar l’enllaç cap a les Valls i els Tolls passant pel Saltant de Cogoma. Aquí creuarem per a anar a esquerres cap al corriol pla que porta de la casa de Vilatorrada a buscar la pista que ens ha de portar al trencall dels Safranassos (masia en ruïnes i finalment oblidada per terrible incendi del 28 de juliol de 1983) i aquí cara amunt ens porta a l’inici de la carena i a Lourdes.Seguim de tornada gaudint de la baixada per la carena de dret . No us preocupeu gaire del track que al final arribareu a baix segur, a les vinyes , i anem a buscar l’encimentat per sortir a la pista direcció Callús i en una corba a esquerres trobareu un corriol que enfila dret a un pal elèctric. Aquí iniciem una tornada pels corriols alts dels camps i estalviar-nos la pista. Vosaltres trieu però paga la pena seguir , el que si us podeu estalviar és el bucle del corriol TC19 que surt al recorregut perquè estan tallant pins i és brut. Això ens portarà a l’entrada del Clot de les Ànimes , l’Ermot i el RC per a sortir al camí dels Tolls on hem passat fa una estona. La tornada final la farem per sota, per la pista de la Mina del Toll del Xuclador i buscant l’arribada amb uns últims corriols Noah i súper Noah i alguna sorpresa més ens deixarà a l’inici de la ruta.Recordeu deixar el bosc igual o millor de com ens l’hem trobat i cuidem-nos tots plegats.
Coordinador/a Amàlia Molina
Enllaços
.../rutas-carrera/santpedor-ermita-de-lurdes-carena-64475621
Preus de l'activitat
Preu socis/es del 2x2 0,00€
Preu no socis 0,00€
Top