Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Estic d'acord

Activitats del 2x2

Activitats per realitzar o realitzades pel Centre Excursionista 2x2 de Santpedor.

Calendari d'activitats

Abril 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
       

Vols rebre les activitats del 2x2 al teu correu electrònic?

Vols rebre al teu correu electrònic les activitats que planifiquem i noticies del Centre Excursionista 2x2 de Santpedor? Omple aquest formulari i fes clic sobre el botó subscriure'm per enviar-nos les dades!

Nom i cognoms
Correu electrònic

Vols ajudar-nos a confeccionar el programa d'activitats?

Les activitats que t'agraden, les vols compartir amb altres socis/es? Vols guiar-nos en alguna ruta que et coneixes? Fes-nos arribar la teva proposta a info@2x2.cat! Segur que serà benvinguda!

Detalls de l'activitat

CÓRRER AL LÍMIT COMARCAL (1)

Es mostren a continuació tots els detalls de l'activitat.

Imatge de l'activitat

Font del Piteu
Detall de l'activitat
Activitat CÓRRER AL LÍMIT COMARCAL (1)
Modalitat Correr muntanya
Data Del 11/04/2021 al 30/04/2021
Hora 00:00
Dificultat Mitjana +
Desnivell + 656 -656 m
Distància 13,11 Km
Durada sobre 2h
Terreny Pistes, corriols, torrent...
Passos aeris No
Grimpades
Punt de sortida zona escoles Monistrol de Montserrat
Material necessari Roba i calçat per a córrer adequada a la temperatura, segur que anirà bé porta alguna cosa de manjar i beure. Cal un aparee per a poder seguir la ruta
Descripció Doncs ja que estem de nou amb confinament comarcal. Us proposem una sortida des de Monistrol de Montserrat (Bages), curta, però amb algun tram diferent al que solem fer per a pujar a Santa Cecília.Darrera l’escola, s’enfila un carrer asfaltat que ens porta a agafar el Camí de l’Àngel, que seguirem fins a arribar al rètol del cementiri, que anirem a buscar cap a la dreta passant per sobre del túnel del cremallera, i continuem pel corriol fins a sortir a la pista. Prenem direcció amunt fins al trencall de la Font del Baldir, que travessarem, i seguirem amunt el corriol passant per les vinyes antigues amb barraques de pedra seca que són habituals de trobar en aquesta zona, ja que antigament era una zona molt explotada.Un cop sortim a la pista tirem cara amunt per a anar a buscar el corriol El Solei , que ens portarà al Pessebre Cargoler i per aquí anirem fent amb tranquil.litat pel llit del torrent, mirant de no esgarrinxar-nos gaire ja que no hi passa massa gent, gaudint de les raconades que l’aigua ha anat esculpint amb l’erosió i el pas del temps. Un cop passat un únic i fàcil pas de grimpada i creuada una pista, el torrent ens menarà a la Font del Piteu, aprofiteu i beveu.Ara sí que ja anirem per itineraris més coneguts a buscar el camí de la Carena del Piteu (si us desvieu un xic a la dreta trobareu pujant l’Avenc de la Dona Morta que té una visita amb lot). Seguim amunt PR19, que ens porta a Santa Cecília i la baixada la farem pel camí dels Matxos a buscar el Monestir de Sant Benet i ja tornarem a arribar a Monistrol de Momtserrat.Aquests dies està tot florit i esplendorós, cal recordar que estem en un parc natural i és un indret protegit, gaudim-ne amb respecte.
Coordinador/a Amàlia Molina
Enllaços
...rranc-tortuguer-up-santa-cecilia-down-sant-benet-69267033
Preus de l'activitat
Preu socis/es del 2x2 0,00€
Preu no socis 0,00€
Top