Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Estic d'acord

Activitats del 2x2

Activitats per realitzar o realitzades pel Centre Excursionista 2x2 de Santpedor.

Calendari d'activitats

Abril 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
       

Vols rebre les activitats del 2x2 al teu correu electrònic?

Vols rebre al teu correu electrònic les activitats que planifiquem i noticies del Centre Excursionista 2x2 de Santpedor? Omple aquest formulari i fes clic sobre el botó subscriure'm per enviar-nos les dades!

Nom i cognoms
Correu electrònic

Vols ajudar-nos a confeccionar el programa d'activitats?

Les activitats que t'agraden, les vols compartir amb altres socis/es? Vols guiar-nos en alguna ruta que et coneixes? Fes-nos arribar la teva proposta a info@2x2.cat! Segur que serà benvinguda!

Detalls de l'activitat

CÓRRER AL LÍMIT (MUNICIPAL) 4

Es mostren a continuació tots els detalls de l'activitat.

Imatge de l'activitat

tram de la Sèquia
Detall de l'activitat
Activitat CÓRRER AL LÍMIT (MUNICIPAL) 4
Modalitat Correr muntanya
Data Del 14/02/2021 al 28/02/2021
Hora 00:00
Dificultat Mitjana +
Desnivell +516-516 m
Distància 20,20 Km
Durada 2-3
Terreny Corriols i algun tram de pista
Passos aeris No
Grimpades No
Punt de sortida local del 2x2
Material necessari El que et poses per a córrer, segons el dia que fa.Va bé portar beure i algun ganyip.Caldrà un estri per a poder seguir la ruta, que no està marcada.
Descripció Una volta per la part dreta del nostre terme, mirant de lligar una bona colla de corriols . No té molt de desnivell positiu però guardeu forces que a poc a poc van minvant,i si cal agafar aire no patiu que trobareu llocs del recorregut on retallar i seguir més endavant triscant. Si teniu un bri de força seguiu que el recorregut us omplirà.Iniciem en direcció camí de Llussà i de seguida a dreta darrera les naus del polígon anem a buscar la zona esportiva de Santpedor. Enfilem via del tren a trobar l’entrada dels primers corriols que ens portaran cap al Pi, conegut pessebre de la zona. La ruta en portarà a la Sèquia, a la zona de l'Amfiteatre de la Sala i travessarem cap al Serrat de les Bruixes per a anar a buscar la pista de Mas Martorell. Aquí entrem al nou corriol Xavi , fent el hàmster en una ziga zaga de corriols que us duran cap al corriol de l'estimat Lluís Ruiz. Tot seguir remuntarem cap a l'Àtic : agafeu aire, pareu un moment a contemplar la vista del terme amb Montserrat de fons. Seguim a empaitar els divertits corriols dels Emprius , Escanyapets , Budapets i a esquerres agafem una mica de pista per a estirar cames. Seguim per l' Empalmada cap al tram del Mariano i l'Àlvar (gràcies Mariano) -aquí hi tornem a passar propers si voleu retallar- i ens enfilem ja a buscar els últims corriols cap a Pinya Road , Riera de la Bego i a fer l'arribada per darrera els bosquets de les vaques.Sobretot aneu amb compte amb els filats, si en trobeu deixeu-los tancats i el bosc igual o millor que quan hi heu passat. Gaudim fort i cuidem-nos tots plegats molt.
Coordinador/a Amàlia Molina
Enllaços
...rutas-carrera/santpedor-a-voltar-cap-els-emprius-64806371
Preus de l'activitat
Preu socis/es del 2x2 0,00€
Preu no socis 0,00€
Top