Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Estic d'acord

El Centre

Alguna pregunta?

Per qualsevol dubte, consulta o suggeriment us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic info@2x2.cat.

Història del Centre Excursionista 2x2

El Centre Excursionista 2x2 Santpedor és hereu d'un grup de joves Santpedorencs que en els 80's havien creat un Grup Excursionista a Santpedor, el GES, vinculat al C.E. Montserrat. L'any 1.984 varen organitzar la 1a edició de la Marxa Berga-Santpedor. Uns anys després el GES es va dissoldre, però gràcies a uns pocs entusiastes molt pencaires, la Berga-Santpedor es va seguir celebrant any rere any fins que, a finals del 1.996 amb molta més gent vinculada es va tornar a donar entitat a la ja clàssica travessa, naixent així el Centre Excursionista 2x2 Santpedor.

El repte es va transformar en fets, formant un Centre Excursionista propi adherit a la xarxa federativa de la FEEC. Amb un sender, el PRC-131, reconegut i homologat dins de la xarxa internacional de Senders, amb una multi varietat d'activitats que van des de l'alta muntanya fins a sortides mes tranquil·les i de vessant més cultural, cursets d'esquí, sortides en BTT i moltes d'altres activitats realitzades en aquests ja mes de 18 anys d'història.

Top