Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Estic d'acord

Seccions del 2x2

Alguna pregunta?

Per a qualsevol pregunta, consulta o incidència, contacta amb nosaltres mitjançant el correu electrònic info@2x2.cat.

Secció de neu

La secció de neu del Centre Excursionista 2x2 Santpedor té l'objectiu d’organitzar sortides a la neu, amb una mentalitat “SLOW”, de sortir a la muntanya nevada amb calma, és a dir, gens competitiva i adaptades a tothom:

  • Sortides “SLOW” d'esquí de muntanya i raquetes: Sortides de neu als “grans espais” nevats, intentant dins el possible allunyar­nos de la civilització a l’hivern. Cims, circulars, passejades sense cronòmetre, per descobrir llocs i paisatges, per aprendre a moure'ns per la neu, per compartir experiències i si pot ser un bon dinar.

  • Sortides “SLOW” esquí de pista: Sortides familiars i de colla per a tothom amb mentalitat 2x2 a estacions amb forfait assequible i amb sala pícnic. Ens posem d'acord a quina estació anem i esquiem per grups i colles segons nivell o afinitats i ens trobem per dinar tots junts a la sala pícnic.

  • Sortides tècniques d’esquí de pista: Sortides per a esquiadors de més nivell d'esquí (mínim pistes vermelles), per esquiar més fort, corregir defectes, millorar tècnica i aprendre a esquiar per qualsevol tipus de neu. Si es fa una colleta, a la llarga es podrien organitzar esquiades per pistes o fora pistes emblemàtiques (Escornacabres a Baqueira, la Cheminée a Porté, Pic du Mîdi al Tourmalet, la Grave o la Vallée Blanche als Alps)

Top