Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Estic d'acord

Rutes del 2x2

Cims comarcals

Alguna pregunta?

Per a qualsevol pregunta, consulta o incidència, contacta amb nosaltres mitjançant el correu electrònic info@2x2.cat.

Els cims comarcals

Pujar als cims mes alts de totes les 42 comarques catalanes és un gran repte que ja fa temps volíem posar en marxa, ja que creiem que és una manera de conèixer al màxim la nostra geografia. Segur que hi ha cims que poden semblar avorrits o poc rellevants, però tanmateix aporten una visió especial, diferent, d'una comarca que, d'altra banda, no hauríem anat a conèixer.

Abans de nosaltres, d'altres centres i aficionats a la muntanya han realitzat aquest projecte. Fins i tot hi ha un llibre amb aquest nom, d'en Jordi Lopez, i publicat per Editorial Cossetània.

La nostra intenció és, sempre que es pugui, realitzar aquestes rutes amb un nivell de dificultat mitjana, o baixa+ per intentar d'arribar al màxim nombre de participants en les sortides.

Des d'aquí us convidem a sumar-vos a aquest projecte de muntanya, i de país.

Enllaç del llibre: http://www.cossetania.com/sostres-comarcals-de-catalunya-191

Ranquing de participants

A continuació podeu veure la llista de participants i els cims que han assolit.

Podeu veure el full sencer des d'aquest enllaç.

Si no desitgeu aparèixer al ranquing de participants, feu-nos-ho saber mitjançant un correu electrònic a l'adreça info@2x2.cat i eliminarem la vostra entrada a la taula.

Top