Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Estic d'acord

Socis/es del 2x2

Alguna pregunta?

Per a qualsevol pregunta, consulta o incidència, contacta amb nosaltres mitjançant el correu electrònic info@2x2.cat.

Sol·licitar la tramitació de la llicència federativa

Per iniciar el tràmit, complimenta el formulari que hi ha a continuació per verificar que ets soci/a del Centre Excursionista 2x2 Santpedor.

Si no ets soci/a del Centre Excursionista 2x2 Santpedor, pots realitzar sol·licitar l'alta en aquest enllaç.

Aquest tramit només inclou la sol·licitud de la llicència federativa. En cap cas està inclós en el preu l'enviament d'aquesta al domicili del federat/a.

IMPORTANT: La sol·licitud de llicències de forma telemàtica només permet les opcions sub-14, sub-17 i individuals amb la opció d'habilitació per a la FEDME. No es poden realitzar federatives amb les opcions Familiars o Plus.
IMPORTANT: L'import de la llicència federativa no és proporcional al temps que resta de l'any respecte al preu inicial, per tant, el preu serà al mateix tant l'1 de gener, com el 23 de març o el 10 de juliol. Així doncs, des del Centre Excursionista 2x2 Santpedor recomanem federar-se a principis d'any i així poder gaudir dels avantatges i cobertures de la llicència federativa el màxim de dies.
IMPORTANT: Aquest tràmit és només la sol·licitud de la tramitació de la federativa i el fet de realitzar el tràmit, no vol dir que ja s'està federat/ada i per tant, ja es diposen de totes les cobertures.

Sol·licitud tramitació llicència federativa
DNI
Any de sol·licitud
Número de soci/a No recordo el número de soci/a
Origen Centre Excursionista 2x2 Santpedor

Si no recordes el teu número de soci/a, fes clic en aquest enllaç i te l'enviem al correu electrònic.
Top